Persbericht: 4e GCB Symposium over alle organisatorische ins & outs bij congressen en events: What’s new?

Office- en eventmanagers, (directie)-secretaresses, duizendpoten en organisatietalenten kunnen weer kennis en inspiratie opdoen én netwerken op 27 maart 2018.
Dan vindt het vierde GCB-symposium plaats in MartiniPlaza met het thema What’s New?

Het Groningen Congres Bureau (GCB) pakt ook dit jaar weer uit met een grote belevingsbeurs waarbij veel bedrijven uit de eventbranche aanwezig zijn. Deze bruisende omgeving – met bijvoorbeeld vloggers, filmmakers en cateraars met proeverijen – is inmiddels een must geworden voor iedereen die weleens een bijeenkomst organiseert of wil gaan organiseren.

Deelnemers kunnen ter plekke een keuze maken uit drie van de zeven workshops en er zijn rondleidingen door MartiniPlaza. Bijzonder zijn de workshops ‘Etiquette next level’ van Etiquette à la Carte & Beaumonde Hospitality en ‘Duurzame veranderbaarheid’ van Adecco / Dare2Change. Tijdens de workshop van cateraar Dennis Cooking Place kan iedereen zijn of haar zelfgemaakte culinaire chocoladedessert proeven.

Er zal veel te beleven zijn en alle deelnemers van dit symposium maken kans op mooie prijzen. Zoals twee tickets voor een vliegreis naar Kopenhagen, München of Brussel vanaf Groningen Airport Eelde. Daarnaast zijn er hotelovernachtingen te winnen.

Om 16.30 uur start de prijsuitreiking, waarna de netwerkborrel begint. De leden van GRQ Business Network hebben dan hun ledenbijeenkomst afgesloten en zullen zich ook aansluiten bij de netwerkborrel van het GCB-Symposium.

Datum: Dinsdag 27 maart 2018
Tijd: 12.30 -18.00 uur
Locatie: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Informatie: Erika Pater, erika@gcb.nl, 0620145844
Aanmelden: www.deidealecongresstad.nl

admin