Congres- en Vergadercentrum het Kasteel

4-Het-Kasteel-logo

Max. Vergadercapaciteit: 200
Restaurant: ja, 100
Parkeergelegenheid: ja
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: www.hetkasteel.com


4-1 Het Kasteel 4-2 Het Kasteel 4-3 Het KasteelCongres- en vergadercentrum Het Kasteel bevindt zich in een imposant monument wat rond 1900 is gebouwd op één van de oude stadswallen in het hart van Groningen. Het complex is in 2000 omvangrijk gerestaureerd, waarbij het oorspronkelijke interieur en kleurenschema zoveel mogelijk in tact is gelaten.

Congres- en vergadercentrum Het Kasteel biedt u derhalve de allure en grandeur van een rijksmonument, gecombineerd met de faciliteiten die u van een uiterst modern congres- en vergadercentrum mag verwachten.

In congres- en vergadercentrum Het Kasteel kunt u terecht voor (zakelijke) bijeenkomsten tot 160 personen. De verschillende vergaderzalen ademen allen de rustieke sfeer van het 100 jaar oude pand uit. Hoewel niet in het zicht, zijn de vergaderzalen tevens voorzien van de modernste audio-visuele middelen, zoals een professionele geluidsinstallatie en een interactief whiteboard.

Catering op maat en de mogelijkheid tot een borrel in het bijzonder sfeervolle Grand Café maken congres- en vergadercentrum Het Kasteel de ideale locatie voor al uw vergaderingen, trainingen en overige (zakelijke) bijeenkomsten.

Congres- en vergadercentrum Het Kasteel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (op loopafstand van het station) en heeft 2 parkeergarages in de buurt.


Inlichtingen en reserveringen:

Noorderpoort
Contactpersoon: De heer F. Ismaili
Functie: Directeur Facilities

Congres- en vergadercentrum Het Kasteel
Melkweg 1
Postbus 122
9701 BE Groningen
T: 050 – 3688434
F: 050 – 3688498
E: info@hetkasteel.com
I: www.hetkasteel.com (ook voor reserveren)


admin