De Bonte Wever

Max. Vergadercapaciteit: >1000
Totaal aantal bedden: 446
Restaurant: ja
Parkeergelegenheid: ja
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: www.debontewever.nl


5-1-De-Bonte-Wever5-3-De-Bonte-Wever De Bonte Wever Assen Centraal gelegen in Drenthe, aan de rand van het eeuwenoude Asserbos, treft u De Bonte Wever Assen: een verrassend compleet viersterren hotel en sport- en evenementencentrum.
Daarnaast biedt De Bonte Wever uitgebreide zakelijke mogelijkheden. Van kleinschalige vergaderingen tot succesvolle seminars en congressen. Van een besloten bedrijfsborrel tot een compleet verzorgd personeelsfeest.

Vergadering of trainingen? De Bonte Wever biedt u een uitgebreide selectie van vergaderzalen. Variërend in grootte tussen de 10 en 400 personen. Naast het gebruik van losse zaalaccommodatie is het door de ligging van de zalen ook uitstekend mogelijk om een plenaire ruimte met diverse subzalen te combineren. Onze grootste zaal biedt vele mogelijkheden voor grotere gezelschappen, van 100 tot zelfs 1000 gasten (uitgaande van een theateropstelling). Vele zaalindelingen en opstellingen zijn mogelijk vanwege de variabele vloeroppervlakte tot 2000 m2. Vanzelfsprekend is de zaal voorzien van een podium, lichtinstallatie en desgewenst van geluidsfaciliteiten.

Qua verzorging is alles mogelijk. Binnen De Bonte Wever wordt veelal gebruik gemaakt van aantrekkelijke en handige all-in arrangementen. De Bonte Wever levert graag maatwerk en treedt vooraf met u in gesprek om uw exacte wensen te bepalen. Middels een of meerdere overnachtingen in ons comfortabele viersterrenhotel zijn meerdaagse vergaderingen of trainingen mogelijk. ’s Avonds geniet u van live-entertainment, u ontspant heerlijk aan de bar, in de sauna of u gaat sportief aan de slag in de fitness of het zwembad. Zakelijk wordt binnen De Bonte Wever werkelijk vermakelijk!

Nieuws!

16 maart 2017 – De Bonte Wever breidt fors uit! De komende periode breidt De Bonte Wever fors uit. Met de uitbreiding verbeteren wij ons aanbod richting u nog verder en wensen wij veranderingen door te voeren op het gebied van kwaliteit. http://www.debontewever.nl/bonte-wever-assen-breidt-fors/


Faciliteiten

* Gratis Wifi
* Gratis parkeren
* Uitgebreide zaalaccommodatie
* Workshops
* Themafeesten
* 24 uurs receptie
* Buffetrestaurant
* Uitgaanscentrum De Caféstraat
* Professioneel fitnesscentrum
* Subtropisch zwem- en saunaparadijs
* Schoonheidssalon
* Vele verrassende evenementen
* Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk
* Green Key goud gecertificeerd
* 4 hamer vergaderaccommodatie


 

De Bonte Wever

Stadsbroek 17
9405 BK Assen
T:0592 – 356000
F:0592 – 303715
www.debontewever.nl
info@debontewever.nl

 

admin