De Oosterpoort & Stadsschouwburg Groningen

2-OPSB-logo

Max. Vergadercapaciteit: 1200
Restaurant: ja, 1000
Parkeergelegenheid: ja, 275
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: www.de-oosterpoort.nl/zakelijk


2-1 OPSB2-2 OPSBSONY DSCWanneer u uw evenement een speciaal en onderscheidend karakter wilt geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor het realiseren van professionele zakelijke evenementen.

Of het gaat om een congres, een bedrijfsfeest, een vergadering of een groot evenement. Wij hebben niet alleen de geschikte zalen en ruimtes, maar ook een team met enthousiaste en deskundige medewerkers die er voor zorgen dat uw evenement een succes wordt. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u met plezier een rondleiding. U kunt ons contacten voor een afspraak.

De Oosterpoort

Met diverse multifunctionele ruimtes is De Oosterpoort een uitermate geschikte locatie voor uw congres of evenement. U heeft de keuze uit twee grote theater/congreszalen, 1 vlakke vloertheaterzaal, diverse zeer ruime foyers, meerdere subruimtes, twee cafés en een restaurant. De optimale locatie voor uw evenement van 15 tot 4000 gasten!
Naast hoogstaande theatertechnische faciliteiten biedt De Oosterpoort uitgebreide, eigentijdse en bovenal voor u op maat gemaakte catering. De inzet van onze professionele medewerkers completeert de bijzondere ambiance. Uw evenement wordt een memorabele belevenis op hét toonaangevende muziekpodium van Noord-Nederland.
De Stadsschouwburg
Dit historische gebouw geeft uw congres of evenement een onderscheidende sfeer. Binnen wordt u direct opgenomen in de roodpluchen warmte van de klassieke entourage van deze prachtige neonrenaissancistische cultuurtempel uit 1883.

De Stadsschouwburg Groningen,

waar vele beroemde artiesten graag spelen, geeft ook zakelijke bijeenkomsten een gedenkwaardig cachet. De zaal telt 750 stoelen. De foyer, met de fonkelende kroonluchters en uitzicht op de Martinitoren, is een exclusieve ruimte voor een ontvangst in stijl.

Het Kruithuis,

met 100 stoelen, bevindt zich aan de achterzijde van de Stadsschouwburg. Dit vlakkevloertheater met een artistieke, moderne foyer biedt een prettige omgeving voor uw evenement.

Goede redenen voor het organiseren van uw evenement in één van onze theaters:
• enthousiaste en ervaren evenementmedewerkers
• multifunctionele ruimtes voor vergaderingen, congressen en andere evenementen
• capaciteit van 15 tot 4000 personen;
• moderne technische faciliteiten;
• catering op maat;
• goede parkeergelegenheid;
• gelegen aan de rand van het bruisende stadscentrum;
• goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, vlakbij de uitvalswegen.


De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Zakelijk
Trompsingel 27
9724 DA Groningen
Tel. 050 3680204
zakelijk@opsb.groningen.nl
http://www.de-oosterpoort.nl/zakelijk


admin