Best Western Plus Hotel Groningen Plaza


Max. Meetingcapacity 200
Beds: 236
Restaurant: yes
Car park: yes
Wheelchair accessible: yes
Website: www.vergadereningroningen.nl


 

2-2 Hampshire Hotel Plaza

Ideaal gelegen en comfortabel

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza ligt op het snijpunt tussen de A7 en de A28.
Daarmee is dit designhotel een prima vertrekpunt voor een verkenning van zowel de stad Groningen als van de Ommelanden. Het hotel ligt bovendien direct naast natuurgebied Hoornsemeer, waar het heerlijk fietsen en wandelen is.

De hotelkamers bieden alles wat u van een modern hotel kunt verwachten. De Standaard Kamers bevatten alles wat u nodig hebt, terwijl de Executive Kamers heerlijk luxe zijn. Comfort Kamers zijn ruim en beschikken over een rainshower of bad. De kamers beschikken verder over een flatscreen televisie en WiFi. Het hotel is rolstoeltoegankelijk, heeft een binnenzwembad en ruime tuin. Restaurant Meerwold biedt u met invloeden uit de Frans-Nederlandse keuken verrassende gerechten die met zorg worden bereid.

In het weekend kunt u gebruikmaken van de gratis shuttle service naar het centrum. De dichtstbijzijnde bushalte richting het centrum ligt op iets meer dan 650 meter afstand van Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. Vanaf deze halte rijden er bussen in 15 minuten rechtstreeks naar het centrum. De Martinikerk en het Groninger Museum vindt u op slechts 3 km afstand van het hotel.

Hotel aan het water

Liefhebbers van natuur en watersport zijn in Best Western Plus Hotel Groningen Plaza beslist aan het goede adres. Natuurgebied “Hoornsemeer” met daarin onder meer de “Hoornseplas” grenst namelijk direct aan de tuin van het hotel. In het natuurgebied zijn fiets- en wandelpaden, terwijl het meer zich uitstekend leent voor boottochtjes of ander vermaak op het water.

Een gebouw met een rijke historie

Het gebouw zelf, oorspronkelijk “Meerwold” gedoopt, heeft een rijke historie. Opdrachtgever van het bijzondere bouwwerk was KPN, die met “Meerwold” begin jaren ’90 een trainingslocatie voor medewerkers realiseerde, die van alle gemakken voorzien was. Het gebouw was in die tijd ultramodern en scoort qua ontwerp nog altijd hoge ogen.


Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen
Postbus 11073
9700 CB Groningen

Individuele kamerreserveringen:
T +31 (0)50 524 80 00
F +31 (0)50 524 80 01
info@hotelgroningenplaza.nl

Groeps- en zaalreserveringen:
T +31 (0)50 524 80 16
reservations@hotelgroningenplaza.nl


 

admin