Groninger Museum

6-Groninger-Museum-logo

 

Max. Vergadercapaciteit: 50
Restaurant: ja, 50-150
Parkeergelegenheid: ja
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: www.groningermuseum.nl


Studio Job in Groningen6-2 Groninger Museum6-1 Groninger Museum

Het Groninger Museum

Een bijzondere locatie voor ontvangsten van elk formaat.

Het Groninger Museum is een geweldige locatie om gasten te ontvangen voor een vergadering, zakelijke bijeenkomst, borrel of diner. Omringd door unieke kunstwerken en prachtige zalen bieden wij gastvrijheid op hoog niveau.

Een ontvangst in het Groninger Museum biedt uw gasten entertainment en inspiratie. Het combineert de mogelijkheid om rustig te dwalen tussen de kunstwerken met gastvrijheid in een prachtig ontworpen omgeving.

Het gebouw is kleurrijk en door de postmoderne architectuur een kunstwerk op zich. De zalen hebben door het design een unieke uitstraling die zakelijke gasten zal verrassen en inspireren. We bieden wat de inrichting betreft meer smaken en variaties. De catering is in handen van het MendiniRestaurant. De voortreffelijke Italiaanse en mediterrane keuken staat garant voor kwaliteit, smaak en versheid. Ook is de ligging ideaal: direct tegenover het station en in de binnenstad van Groningen.

Vergaderen

In het Groninger Museum wordt uw vergadering een inspirerende belevenis. De Job Lounge is een eclectische ruimte waarin strak design is gecombineerd met decoratieve elementen. Het brede scala aan voorzieningen van deze opvallende moderne ruimte maakt het een unieke setting voor uw vergadering.
Op cateringgebied is er veel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens de vergadering genieten van een lunch. De vergadering is ook te combineren met een informatieve en ontspannende rondleiding door het museum.

Borrelen

Het Groninger Museum is een zeer geschikte locatie voor uw borrel. Zowel de kleurrijke ontvangsthal als de moderne ruimte Job Lounge zijn beschikbaar voor verschillende bijeenkomsten.
Het MendiniRestaurant staat garant voor een heerlijke catering. Mediterrane snacks en hapjes, met een knipoog naar Groninger producten, maken uw borrel compleet.

Zakelijke bijeenkomsten

Voor vergaderingen, congressen, seminars of creatieve sessies kunt u terecht in één van de unieke ruimten in het Groninger Museum. Het bijzondere design en de dienstverlening op het gebied van audiovisuele technologie, assistentie en beveiliging zorgen ervoor dat niets een succesvolle zakelijke bijeenkomst in de weg staat.

Dineren

Met de voortreffelijke Italiaanse en mediterrane keuken van het MendiniRestaurant kunt u op een bijzondere manier te genieten van een heerlijk diner of buffet. Voor groepen tot 20 personen kunt u terecht in het MendiniRestaurant. Grotere groepen kunnen terecht in verschillende ruimten in het museum. Voor speciale gelegenheden is het mogelijk te dineren op zaal; een unieke belevenis waarbij u kunt genieten van een voortreffelijk diner tussen de kunstwerken.

Exclusieve openstelling

Het is mogelijk om uw feest of evenement te plannen buiten de openingstijden van het Groninger Museum. Job Lounge, de ontvangsthal, maar ook tentoonstellingszalen zijn beschikbaar voor verschillende aangelegenheden. Denk aan een exclusieve rondleiding of aan een diner op zaal; een unieke belevenis waarbij u kunt genieten van een voortreffelijk diner tussen de kunstwerken.

Trouwen

Het Groninger Museum is een officiële trouwlocatie. U kunt dus trouwen op de meest bijzondere locatie van Groningen. Wilt u van uw trouwdag een onvergetelijk moment maken? De mogelijkheden voor een intieme en serene huwelijksvoltrekking zijn eindeloos.

Rondleidingen en Arrangementen

Het Groninger Museum biedt verschillende rondleidingen en arrangementen aan. Dit maakt het mogelijk om uw zakelijke bijeenkomst of borrel te combineren met een informatieve rondleiding door het museum.

Relatiegeschenken

Bent u opzoek naar een origineel relatiegeschenk? Het Groninger Museum verkoopt uiteenlopende, kunstgerelateerde artikelen.

Klanten

Verschillende bedrijven gingen u voor als klant van het Groninger Museum. Zo hebben we het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, KPN, het UMCG, de Rabobank maar ook Gemeente en Provincie Groningen al mogen ontvangen.

Contact

Wij maken voor uw specifieke wensen graag een offerte op maat. In overleg is er veel mogelijk. Neem daarom contact op met Ademiek Gerritsma van de afdeling Zaalverhuur via telefoon, email of onderstaand offerteformulier. Zij zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Telefoon: +31 (0)50-3666 555
Email: agerritsma@groningermuseum.nl


admin