Kelly Scholtens komt het GCB-team versterken

Meteen na de verhuizing van het GCB-kantoor naar de Griffeweg werd de sollicitatieprocedure gestart. In verband met de vele grote congressen die de komende maanden naar Groningen komen, kunnen we deze versterking van ons team goed gebruiken. De keuze is gevallen op Kelly Scholtens en we stellen haar graag even voor.

In juni rondt Kelly de MBO-opleiding tot directiesecretaresse / management assistent niveau 4 pas af, maar tussen de toetsen en examens door is ze vanaf 1 mei al drie dagen aan het werk bij het Groningen Congres Bureau. “Want ik wilde liever geen gat in mijn CV”, vertelt onze ambitieuze nieuwe collega.

Voor iemand van achttien jaar heeft ze al een indrukwekkend CV met heel diverse werkstages. Kelly koos bewust voor een stage in het buitenland om haar talenkennis te verbeteren en werkte daar als front office medewerker in een hotel. Kelly hoeft niet lang na te denken als haar gevraagd wordt of er voor haar een stage uitspringt in een bepaald opzicht. “Mijn stage als front office medewerker op het eiland Gran Canaria was heel bijzonder, omdat ik daar voor het eerst in mijn eentje in het buitenland was. Dat was best spannend. Ik moest echt mijn eigen boontjes doppen en heb er veel geleerd. Mijn Engels is bijvoorbeeld veel beter geworden en ik ben daar zelfstandiger geworden. Dat begon al bij mijn aankomst , want het vooraf geregeld vervoer was er bijvoorbeeld niet. Maar dat is allemaal goed gekomen en daardoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen”, vertelt ze trots.

In haar vrije tijd heeft Kelly rijles en leest ze veel, met name detectives en thrillers. Ze gaat ook graag naar de bioscoop of een musical. En op dit moment verheugt ze zich erg op de drie konijntjes die ze binnenkort krijgt.

Wij vinden haar nu al een aanwinst voor het GCB en wensen haar veel plezier en succes met haar eerste baan.

 

Margot Spee

 

admin