Martinihotel

1 Martinihotel-logo
Totaal aantal bedden: 117 kamers
Restaurant: Ja
Parkeergelegenheid: 50
Toegankelijk voor rolstoel: Ja
Website: www.martinihotel.nl


1-1 MartinihotelMartinihotel
Martini Hotel Groningen is een gastvrij hotel dat gevestigd is in een eeuwenoud pand in het hart van het centrum van Groningen. Het oude trappenhuis met de originele glas in lood ramen draagt bij aan het bijzondere karakter van dit pand. In de moderne en comfortabele inrichting proeft u nog de sfeer van het vroegere “WEEVA; Woon- En Eethuis Voor Allen. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant, welke met een knipoog naar het verleden eveneens WEEVA is genaamd. Hier kunt u onder anderen de Groninger streekproducten proeven.

 

Groningen

Ons hotel ligt in het bruisende hart van Groningen; de ideale plek voor een zakenovernachting, maar ook voor een weekendje weg. Op loopafstand liggen de leukste winkels, cafés, bioscopen en theaters. Vraag bij onze receptie gerust naar meer informatie.

Meer zin in een dagje platteland? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Direct buiten de stad vindt u fraaie Groninger of Drentse dorpjes in prachtige landschappen. Prima bereikbaar per fiets of auto. Slapen in de stad van de Martinitoren voor een vriendelijke prijs?

Parkeren kan op onze eigen parkeerplaats of in de parkeergarage Rademarkt.
Gratis Wifi in het hotel is aanwezig.


Martini Hotel
Gedempte Zuiderdiep 8
9711 HG Groningen
Telefoon +31(0)50 3129919
Fax +31(0)50 3127904
e-mail: info@martinihotel.nl
Website: www.martinihotel.nl

admin