MartiniPlaza

1 MartiniPlaza
Max. Vergadercapaciteit: 3000
Restaurant: ja, 250
Parkeergelegenheid: ja, 1500
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: www.martiniplaza.nl


1-2 Martiniplaza 1-1 Martiniplaza Martiniplaza Entreehal


MartiniPlaza, multifunctioneel evenementencomplex

In MartiniPlaza Groningen bent u altijd verzekerd van een aangenaam verblijf. De multifunctionele accommodatie in combinatie met professioneel gastheerschap biedt alle ruimte aan vergaderingen, congressen, (bedrijfs)feesten, theatervoorstellingen, beurzen en sportevenementen.

MartiniPlaza heeft van het vergaderen en congresseren een specialiteit gemaakt.

Met drie grote congreszalen is MartiniPlaza een uitstekende keuze voor uw conferenties en congressen. De congres- annex theaterzaal heeft een capaciteit van 1550 personen en de Springerzaal biedt ruimte aan 325 personen. Voor bijeenkomsten tot 200 personen kunt u prima terecht in zaal 14.

Bovendien beschikt MartiniPlaza over 11 vergaderzalen voor 10 tot 500 personen. Deze zalen zijn standaard uitgerust met audiovisuele apparatuur.

De grote expositieruimten, waaronder de Middenhal, kunnen voor vele doeleinden ingericht worden, zoals parallel- en postersessies.

MartiniPlaza Horeca garandeert een perfecte culinaire ondersteuning van uw evenement. MartiniPlaza beschikt over restaurant ‘Inspirations’, een theatercafé, een business room, een topsport lounge en sfeervolle foyers.

MartiniPlaza, gelegen bij het prachtige Stadspark, is uitstekend gesitueerd ten opzichte van snelwegen, station en vliegveld. Een gerenommeerd hotel is op loopafstand. In de directe omgeving zijn circa 1500 parkeerplaatsen aanwezig.


Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
050 5222 777

admin