NH de Ville

logo-nh-hotelsMax. Vergadercapaciteit: 60
Totaal aantal bedden: 94
Restaurant: ja, 90
Parkeergelegenheid: ja, 40
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: www.nh-hotels.com/hotel/nh-groningen-hotel-de-ville


4-1 NH Hotel De Ville4-2 NH Hotel De Ville4-3 NH Hotel De VilleGelegen in het hart van Groningen, verwelkomt het charmante NH Hotel de Ville zijn gasten met de traditionele Nederlandse gastvrijheid.

Slechts een paar stappen verwijderd van de Grote Markt, biedt het hotel gemakkelijke toegang tot de bezienswaardigheden van de stad, alsook tot de restaurants, terrasbars en unieke winkels. Bewonder de beroemde Martinitoren, een eeuwenoud monument, en de statige Rijksuniversiteit Groningen, voordat je erop uitgaat de vermaarde moderne-kunsttentoonstellingen te ontdekken in het Groninger Museum of de natuurlijke schoonheid van het park Noorderplantsoen.

Met 66 elegante kamers en drie multifunctionele vergaderzalen, kunnen we zowel gasten van dienst zijn voor zaken als die voor vakantie op reis zijn. De hoteltuin zorgt voor een natuurlijke rust, terwijl de open haard in de lounge aanmoedigt tot warme gesprekken tijdens koude avonden. NH Hotel De Ville biedt valetparking.

Begin uw dag met een ontbijt in onze prachtige Tuinkamer. Sluit de dag af met verrukkelijke Franse gerechten in restaurant Bistro ’t Gerecht vóór het afsluiten van de avond met een cocktail in de lounge.


NH Hotel de Ville
Oude Boteringestraat 43 – 45
9712 GD Groningen
Tel. +31 50 318 1222
Fax: +31 50 318 1777
E-mail:
nhhoteldeville@nh-hotels.com

admin