NH Groningen

Max. Vergadercapaciteit: 110
Totaal aantal bedden: 200
Restaurant: ja, 75
Parkeergelegenheid: ja, 20
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: www.nh-hotels.nl/hotel/nh-groningen

 


3-1 NH Groningen 3-2 NH Groningen 3-3 NH Groningen
In de “Hoofdstad van het Noorden” vindt u verrassend goede congresfaciliteiten waaronder het 4 sterren NH Groningen.

NH Groningen is gelegen tegenover het Universitair Medisch Centrum Groningen op slechts 5 wandelminuten van de Grote Markt. Het hotel heeft 127 luxe kamers, allen voorzien van airco, en 3 vergaderzalen op de 10e verdieping. Vanuit de vergaderzalen, met een vergadercapaciteit tot 140 personen, heeft u een fantastisch uitzicht over de historische binnenstad. Er is nu ook een fitness ruimte op de 10e verdieping – Perfect Fit. Deze fitness ruimte is uitgerust met moderne fitnessapparaten voor een optimale workout op grote hoogte. Geniet van het prachtige uitzicht terwijl u sport.

Huiskamer restaurant NOSH heeft een fijne plek voor alles wat u op een dag wilt doen: vergaderen met collega’s, emails wegwerken of even helemaal niets. NOSH staat voor eerlijke en gezonde gerechten vers bereid door de chef.

NH Groningen is eenvoudig te bereiken met de auto (volg de borden UMCG) en openbaar vervoer (bushalte voor het hotel). Wanneer u voor uw gasten een luxe hotel zoekt in het centrum van Groningen en daarbij eenvoudig te bereiken is, dan is NH Groningen de juiste keuze voor u.


NH Hotel Groningen
Hanzeplein, 132
9713 GW Groningen
Tel. +31.50. 5848181
Fax: +31.50. 5848180
E-mail: nhgroningen@nh-hotels.com

 

admin