Pathé Groningen

Capaciteit: 9 zalen variërend van 86 tot 545 personen
Pathé Café geschikt van 30 tot 120 personen.
Parkeergelegenheid: Ja, parkeergarage onder het theater
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: https://www.pathebusiness.nl/


  


Pathé Groningen

Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend van 86 tot 545 stoelen.

Deze zalen en ruimtes zijn perfect voor uw congressen, presentaties, evenementen en besloten filmvoorstellingen. Uiteraard is het mogelijk om zalen en foyer ruimtes te combineren voor uw bijeenkomst.

Op de begane grond is een sfeervol Pathé Café dat te gebruiken is voor intiem ontvangst, lunch of borrel. Deze besloten ruimte is voor evenementen prima te combineren met een van de zalen. 4

Graag voorzien we onze gasten van heerlijke culinaire creaties, van koffie- en lunch arrangement tot borrel of walking diner.

De comfortabele ambiance van de zalen en een hoog niveau van gastvrijheid zorgen ervoor dat

Pathé Groningen bij uitstek geschikt is voor allerlei evenementen.

Eerdere opdrachtgevers gaven aan dat de persoonlijke aandacht van het personeel en de smakelijke culinaire invulling hoog worden gewaardeerd. Hierdoor ontstaat een ongedwongen, informele sfeer voor evenementen. Met een ervaren team van medewerkers worden bezoekers optimaal geserviced.

Pathé Groningen is goed bereikbaar door ligging in het centrum van Groningen. Parkeren kan onder de bioscoop. Meerdere buslijnen stoppen voor de deur. Vanaf het NS station is het slechts 3 minuten lopen naar Pathé Groningen.


Adres:

Pathé Groningen

Gedempte Zuiderdiep 78

9711 HL GRONINGEN

Informatie & Reserveringen:

Het team van Pathé Business verzorgt alle informatie en reserveringen voor dit theater.

Telefoonnummer: +31 (0)20 575 1880

Email: events@pathe.nl

Marloes Volkers