Reünie Het Hogeland College 150

Onderweg naar 6 oktober 2018!

We zijn druk bezig.
De reüniecommissie was de afgelopen maand weer druk bezig met de invulling van het dag- en avond programma op 6 oktober en we hebben er veel plezier in. Het leuke is dat onze commissie bestaat uit een gevarieerde mix van oud-personeel en oud-leerlingen, waarbij alle ‘school decennia’ vanaf de jaren veertig vertegenwoordigd zijn. Het oudste lid is 84 jaar ( jawel, ‘good old’  Jan de Boer) en het jongste 21. Dat maakt dat we zeker weten dat er een programma komt, waar  voor iedereen iets te beleven valt en waar volop gelegenheid is om ‘oude maatjes’ te ontmoeten en nog eens te dansen op de klanken van weleer. Kortom we hopen op een feest der herkenning.

Ondersteuning GCB
We hebben het Groningen Congres Bureau (GCB) ingeschakeld om te ondersteunen in de organisatie. Sharon de Puijsselaar is nauw betrokken als projectmanager: ‘Een reünie is natuurlijk een feestelijk evenement waar wij met veel plezier aan werken. De afgelopen jaren waren wij ook betrokken bij andere schoolreünies. Met die ervaring, ons enthousiasme en creativiteit werken we nu volop aan de voorbereidingen van HHC 150 Warffum.’ Naast de logistieke ondersteuning is het GCB verantwoordelijk voor de registraties en de website. ‘In de registratiemodule vragen we nu bijvoorbeeld naar verzoeknummertjes en anekdotes. ‘Dat is echt de charme van een reünie’, vervolgt Sharon. Collega Christien Koopstra vult aan: ‘Daarnaast moet de website toegankelijk zijn voor alle leeftijden, dat is nog wel eens puzzelen. Maar gelukkig weten mensen onze contactgegevens altijd te vinden.’ Het GCB heeft in de jaren van haar bestaan uitgebreide ervaring opgedaan in het (mede-) organiseren van congressen en evenementen. Dat kunnen wij als organiserende reüniecommissie goed merken. We zijn dan ook heel blij met de ondersteuning – van het regelen van vergunningen tot catering – en met het vele (digitale) werk dat ons verder uit handen wordt genomen.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Wij hopen op zaterdag 6 oktober 2018 natuurlijk zoveel mogelijk oud-leerlingen en oud-personeelsleden te kunnen verwelkomen. Daarvoor is het wel nodig dat deze dag ook alom bekend wordt. Gelukkig kunnen we via e-mail (we beschikken nog over veel adressen uit 2008) en social media veel gemakkelijker mensen bereiken dan vroeger. Maar we bereiken nog niet iedereen die in Warffum op school heeft gezeten. Daarom zeg op de ‘ouderwetse’ manier voort dat de reünie eraan komt en wijs op de site www.hhc150.nl. En, blijf via social media als Facebook en Twitter de berichten over de reünie delen.

admin