Sharon de Puijsselaar komt het GCB-team als projectmanager versterken

Op de middelbare school deed ze ooit een beroepskeuzetest, waaruit duidelijk naar voren kwam dat ze goed was in organiseren en werken met mensen. En dat is inderdaad heel typerend voor Sharon de Puijsselaar, de nieuwe projectmanager die sinds 1 november 2016 het GCB-team versterkt. We stellen haar graag even voor.

Sharon studeerde Facility Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Als event manager deed ze onder andere ervaring op bij Topsport Noord-Nederland en organiseerde met het team diverse hardloopevenementen, waaronder de 4 Mijl van Groningen.

Via Rieneke de Haan, een bekende van Sharon, ontstond een paar jaar geleden een nieuw initiatief: het benefietgala Charity4Brains. Rieneke heeft een dochter met de neurologische ziekte ataxie en samen met Sharon ontstond het plan om een benefietavond te organiseren. Het werd een groot succes, waarna er eind 2016 maar liefst € 31.500,00 gedoneerd kon worden aan de stichting. Het doel: meer aandacht voor ataxie en wetenschappelijk onderzoek naar ataxie.

Naast haar vrijwilligerswerk heeft Sharon een druk sociaal leven en ze gaat graag naar concerten. Verder is ze twee maal per week te vinden in het Stadspark voor bootcamp-lessen, een combinatie van kracht- en conditietraining. Volgende week wordt ze 25 jaar.

Inmiddels werkt ze alweer vier maanden bij het GCB en ik vraag haar hoe ze op die eerste maanden terugkijkt. “Ik voel me hier op mijn plek”, vertelt Sharon enthousiast, “vooral omdat ik nu werk in een hecht team en veel ondersteuning krijg van mijn collega’s. Het organiseren is voor mij niet nieuw, maar het is een leuke uitdaging om dat nu te doen binnen de congresbranche. Ik hoop op een goede toekomst hier.” En dat hopen al haar GCB-collega’s ook.

admin