VACATURE projectmanager / Professional Conference Organizer M/V

Het Groningen Congres Bureau (GCB) in Groningen zoekt n.a.v. een toename van opdrachten een

Projectmanager / Professional Conference Organizer

Ben je de spin in het web die blij wordt van het vormgeven van een congres of andere bijeenkomst samen met de opdrachtgever? Is plannen en organiseren, zoeken naar de juiste locatie(s), cateraars en hotels een uitdaging voor jou? Dan ben jij wellicht de projectmanager die wij zoeken om ons team te versterken!

Het is een dynamische baan, waarbij jij met opdrachtgevers en je collega’s bijeenkomsten organiseert. Jij kunt de organisatorische stappen in het proces met behulp van een tijdspad inzichtelijk maken voor onze klant en daarmee duidelijkheid scheppen. Klantgerichtheid en communicatie zijn daarom belangrijke competenties voor deze functie. Binnen het team kun je sparren met andere projectmanagers en krijg je ondersteuning van een zelfstandige assistent projectmanager.

Je  zult ook af en toe in het weekend werken en met Engelstalige klanten te maken krijgen,  dus we gaan ervan uit dat je een flexibele houding hebt ten aanzien van je werktijden. Je Engels is op HBO niveau en je bent stressbestendig.

In een kort maar krachtige CV lezen we graag meer over jouw ervaring op het gebied van projectorganisatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar: info@gcb.nl

We ontvangen je sollicitatiebrief graag uiterlijk 15 juni voor 10.00 uur. Daarna vindt de brievenselectie plaats. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 juni a.s. (1e gesprek) en 21 juni (2e gesprek).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon de Puijsselaar, tel. 050 3168877.

admin