Van der Valk Groningen-Zuidbroek

14 Valk-Groningen-Zuidbroek-LogoMax. Vergadercapaciteit: 600
Totaal aantal bedden: 250
Restaurant: ja
Parkeergelegenheid: ja
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: www.hotelzuidbroek.nl


14-1 Valk Groningen Zuidbroek14-2 Valk Groningen Zuidbroek

Groningse gastvrijheid!

Centraal gelegen in het prachtige Groningse landschap en op slechts 15 autominuten van de bruisende stad Groningen ligt het Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7.

Een ideaal uitgangspunt voor een ontspannen weekendje of weekje weg. Ontdek wat deze prachtige provincie te bieden heeft, met zijn mooie weidse Ommelanden en Groninger borgen. Maar ook de stad Groningen met zijn beroemde musea, gezellige caf├ęs, restaurants en winkelstraten.

Daarnaast gaat er dagelijks meerdere malen een veerdienst vanuit de Eemshaven naar het Duitse wadden eiland Borkum.

Van alle markten thuis!

Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7 beschikt over 8 verschillende zalen die bijzonder geschikt zijn voor vergaderingen, congressen, bijeenkomsten, workshops en feestelijke gelegenheden.

De ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 600 personen. Wij kunnen u verscheidene arrangementen aanbieden, zowel zakelijk als feestelijk. Op uw verzoek organiseren wij uw bijeenkomst van het begin tot het einde. We staan u graag te woord om invulling te geven aan uw wensen!

Ontbijten, lunch of dineren!
Onze gastvrouwen en heren ontvangen u graag in ons restaurant voor het ontbijt, een lunch of diner. Samen met ons keukenteam zullen zij er alles aan doen om van uw bezoek een aangenaam verblijf te maken. Naast de vertrouwde Van der Valk menukaart bieden we een wisselende seizoenskaart met enkele streekgebonden producten.

Welterusten!

Het hotel beschikt over 116 comfortabele kamers en 4 luxe suites. Veel van deze kamers zijn onlangs gerenoveerd en hebben een zeer comfortabele, eigentijdse inrichting gekregen.


Hotel Groningen – Zuidbroek A7
Burg. Omtaweg 4
9636 EM Zuidbroek
T: +31 (0)598 45 37 87
F: +31 (0)598 45 39 32

admin