WTC Expo

7-WTC-logo
Max. Vergadercapaciteit: 800 (+143 kamers)
Restaurant: ja, 120
Parkeergelegenheid: ja, 3000
Toegankelijk voor rolstoel: ja
Website: www.wtcexpo.nl


7-3 WTC Expo 7-2 WTC Expo 7-1 WTC ExpoHet WTC Expo is het bruisend zakelijke hart van Noord-Nederland. Toonaangevende bedrijven weten elkaar te vinden in een modern gebouwencomplex met vergader-, beurs- en congresvoorzieningen, diverse restaurants en bars, cateringfaciliteiten, het viersterren WTC Hotel en een Holland Casino.

Het WTC Expo beschikt naast grote beurshallen, ook over zestien vergader-/congreszalen, uitgerust met zeer moderne faciliteiten, waaronder videoconferencing. Deze zalen lenen zich uitstekend voor ontvangsten, vergaderingen, presentaties, seminars en congressen tot maar liefst 750 personen plenair. Voor nog grotere capaciteit is koppeling met het beurscomplex van het WTC Expo mogelijk. In de hallen zijn er congressen mogelijk tot wel 8000 personen plenair.

Het WTC Expo Vergader- en Congrescentrum is geclassificeerd met 5 vergaderhamers. Deze congres- en vergaderclassificatie is de hoogst haalbare en getuigt van een locatie die aan de laatste eisen voldoet op het gebied van technische vereisten. Tevens betekent het dat de organisatie service en een uitstekende catering hoog in het vaandel heeft staan en biedt het een breed scala aan zalen en mogelijkheden.

Het gouden Green Key certificaat dat het WTC Expo in ontvangst mocht nemen, toont aan dat, naast service en kwaliteit, ook duurzaam ondernemen een belangrijke factor is voor de organisatie.

Met trots kan het WTC Expo delen dat ze zilver heeft gewonnen voor congreslocatie van het jaar 2013.

Uw bijeenkomst is bij het WTC Expo Vergader- en Congrescentrum gegarandeerd een succes!


WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Tel. 058 – 2941 500
Fax 058 – 2941 505
E-mail info@wtcexpo.nl


admin