Zakelijke evenementen / DMC

Het Groningen Congres Bureau:
uw Destination Management Company (DMC)

Steeds vaker zien wij dat met name de zakelijke markt op zoek is naar nieuwe, interessante locaties en programma’s voor Incentives & Events. Vooral met een acceptabel prijskaartje, maar wel van een hoogstaand niveau. En dat is nu net waarom u bij het GCB aan het juiste adres bent. Het GCB staat garant voor een hoogstaand niveau, is zeer ervaringrijk, is energiek en is vooral enthousiast. Het hele team heeft de kwaliteiten in huis om uw Incentive of Event naar wens te organiseren en meer. Het GCB is dan ook voor Noord Nederland dé organisatie waar u terecht kunt voor welk evenement dan ook. Noord-Nederland biedt enorm veel variatie in haar activiteiten, accommodaties en locaties.
Klik hiervoor ook eens op de afzonderlijke Provincies om een impressie te zien van de mogelijkheden in de mooie Noordelijke Provincies.

Meer informatie

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. Ook hier kunt u rekenen op onze expertise en ervaring. Wij zijn altijd op zoek naar creatieve en inventieve oplossingen, alles kan is onze lijfspreuk als je maar wilt, ook voor de puntjes op de ‘i’ zal altijd worden gezorgd en kennis van zaken is bij het GCB een feit.
T: 050-316 88 77 | E: info@gcb.nl

DMC_3 DMC_2 DMC_1

admin