L1001776.JPG

Bid Management

U wilt graag een congres naar Groningen halen en weet dat daar een overtuigend bidbook voor nodig is, maar u heeft onvoldoende tijd en kennis om dit goed aan te pakken. 

Er gaat tijd en aandacht in zitten om de stad van haar mooiste kant te laten zien en alle voordelen van Groningen als congresstad moeten direct zichtbaar zijn. Als u het maken van een bidbook - kosteloos - aan ons uit handen geeft, dan hoeft u alleen maar input te geven over het congres dat u voor ogen heeft. Wij zorgen voor de rest. Hierdoor ligt er straks een uitgekiend en enthousiasmerend bidbook bij u en bij het internationale comité op tafel. Zo wordt een congres naar Groningen halen een stuk leuker en makkelijker. En wordt de kans dat dit daadwerkelijk gebeurt ook een stuk groter! 

 

Groningen ideale congresstad
Groningen is een mooie, veilige en sfeervolle stad, met haar markante gebouwen, historische grachten en compacte binnenstad. Alles bevindt zich op loopafstand. De stad is goed bereikbaar, zowel per vliegtuig als met de trein. Groningen is bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote congressen én de prijs/kwaliteitverhouding is - vergeleken met andere steden - heel goed. 

L1020251.JPG