L1020173.JPG

Excursies

Even iets anders doen tijdens of rondom uw congres? Wij laten uw gasten graag zien hoe mooi Groningen en Nederland is!

Deelnemers vinden het vaak fijn om tijdens het congres ook nog wat van de stad Groningen of Nederland te zien. Dit organiseren kost veel tijd. Daarom nemen we het regelen van excursies voor de deelnemers ook graag voor u uit handen.

Binnen een congres zijn de dagen vaak lang en intensief. Er wordt veel verteld, gesproken en genetwerkt. Vandaar dat het ook fijn kan zijn om een social event aan uw deelnemers aan te bieden.

Misschien voelt u zelf ook wel de behoefte om ze te laten zien hoe mooi Groningen is en om de lange congresdagen wat op te breken. Maar om dat bovenop het congres óók nog allemaal te regelen - daar kijkt u niet echt naar uit. 

Wij nemen dit graag voor u uit handen, door - binnen de mogelijkheden van uw congres - een mooi excursie-programma voor uw gasten samen te stellen. Denk aan een boottocht, stadswandeling met een gids, beklimming van de Martinitoren of een fietstocht door de natuur. Dat maakt uw congres een belevenis om niet snel weer te vergeten! Bovendien heeft u er geen werk van, wij regelen alles - van excursies selecteren tot de betaling.