Hotel slaapkamer ingang

Hotelbemiddeling

De zekerheid dat ál uw deelnemers een fijne en bereikbare hotelkamer hebben. Geef de tijdrovende klus van hotelkamers voor al uw deelnemers, sprekers en organisatieleden uit handen. En ervaar hoe fijn het is om zeker te weten dat dit goed geregeld is. Dat is een flinke zorg minder!

Er komen veel deelnemers naar uw congres, die allemaal een eigen slaapplek nodig hebben. U heeft alleen geen idee hoe u voor alle sprekers, organisatieleden en deelnemers een hotelkamer kunt garanderen. U heeft hier geen grip op, het regelen en contact met hotels en deelnemers onderhouden kost u te veel tijd en moeite. 

U wilt er graag zeker van zijn dat alle mensen die naar uw congres komen, een fijne hotelkamer krijgen. Dat ze in een net hotel op passend niveau verblijven, dichtbij het congres en goed bereikbaar. En dat al deze mensen een vast aanspreekpunt hebben. Wij nemen deze zorgen en al dit werk graag uit handen. Het Groningen Congres Bureau werkt samen met alle hotels in de stad, waardoor we een grote hoeveelheid kamers in optie kunnen houden en vaste prijzen aan kunnen bieden. Dat is makkelijk geregeld!