Team

De mensen die uw werk uit handen nemen

Wij zijn dol op Groningen!
Groningen heeft ons hart gestolen. We houden van de Grote Markt, Herestraat, de singels, hofjes, grachten en parken. Alle mooie plekjes in Groningen kennen we. Daarom weten we ook de beste locaties, restaurants en excursies voor u te vinden!

Wat drijft ons?

 

Als team - dat voornamelijk bestaat uit nuchtere, hardwerkende en oplossingsgerichte vrouwen - houden we ervan om met z’n allen ergens naartoe te werken. We zijn perfectionistisch, zijn gek op to do’s afvinken en houden van reuring. Maar we vinden het ook heel mooi om met onze diensten een bijdrage aan de wetenschap te kunnen leveren, door te doen waar óns talent ligt: waardevolle congressen faciliteren.

Hoe is het Groningen Congres Bureau ontstaan?

 

In 1996 was Stichting Groningen Congres Bureau een initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de Gemeente Groningen. Naast deze twee initiatiefnemers zijn er nog drie partners bijgekomen: het Universitair Medische Centrum Groningen (UMCG), de Hanzehogeschool Groningen en de Provincie Groningen. GCB functioneert als een onafhankelijk en zelfstandig bedrijf. 

Waar staan we voor?

 

Afspraak is bij ons afspraak. Ook vinden we het belangrijk goed te luisteren en ons dienstbaar op te stellen. We gaan voor de beste versie van uw congres, stoppen niet totdat alles tot in de puntjes is geregeld en zetten graag dat extra stapje om onze opdrachtgevers meer dan tevreden te maken.

Wij samen vormen een team

 

De band met u als opdrachtgever vinden we heel belangrijk. U bent een tijdlang onderdeel van ons team, we doen het echt samen. Het enige verschil is: u staat aan het roer, terwijl wij achter de schermen hard werken om alles voor elkaar te krijgen. Teamwork!