GCB en MartiniPlaza gaan samenwerking intensiveren

Sinds haar oprichting in 1996 trekt Stichting Groningen Congres Bureau jaarlijks duizenden internationale wetenschappelijke congresbezoekers naar Stad en Ommeland en genereert daarmee ruim twaalf miljoen euro omzet per jaar voor de bedrijven in de lokale en regionale congresmarkt. 
 
Van een volledig door de lokale overheid gesubsidieerd project heeft GCB zich ontwikkeld tot een stichting die vrijwel op eigen benen staat. RUG, UMCG en Hanzehogeschool zijn hierin trouwe partners gebleken.
In deze ontwikkeling is steeds meer het toeleverend bedrijfsleven betrokken en heeft het ketendenken zich ook verder ontwikkeld. GCB is daarom één van de initiatiefnemers van GCA: de Stichting Groningen Congres Alliantie. Een initiatief waarin een breed scala aan (markt-)partijen hun krachten bundelen om nog meer (zakelijke) congressen naar Stad en Ommeland te halen. 
 
GCB en MartiniPlaza zetten een vervolgstap door hun samenwerking te intensiveren.  Hierbij is het oogmerk om synergie-effecten  te behalen. Die effecten zullen worden gerealiseerd op het gebied van de bedrijfskosten, het draagvlak in de markt en bij de publieke sector en op vergroting van het gezamenlijk netwerk. Hierdoor kan GCB richting de kennisinstellingen en overige opdrachtgevers ook in de toekomst haar toegevoegde waarde blijven leveren. 
 
De onafhankelijkheid van GCB blijft uiteraard hoog in het vaandel staan!

 

GCB Symposium 'The Assistants Future'

Op donderdag 12 november 2020 organiseren wij, in samenwerking met secretaressenetwerk SPiN, een vernieuwende editie van het GCB Symposium! Het thema is ‘The Assistants Future’. Jouw werk verandert en dat geeft mogelijkheden! Hoe blijf je toegevoegde waarde leveren? En hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de toekomst? 

Groningen Congres Bureau

Griffeweg 5

9724 GE Groningen

+31 (0)50 316 88 77

info@gcb.nl

  • Facebook