14324247300_819717e740_o.jpg

Ontzorgd gevoel

Bij Groningen Congres Bureau overstijgen we uw verwachtingen. Wij hebben alle expertise, jarenlange ervaring en tools in huis om van uw congres of event een succes te maken. Als Erkend Congres Bureau ontzorgen we u, geven we u inzicht in de planning en begroting én geven we u het vertrouwen dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. U hoeft alleen nog maar belangrijke keuzes te maken en te genieten! 

Gek op Groningen 

Groningen is een sfeervolle, goed bereikbare en veilige stad, waarin alles zich op loopafstand bevindt. We zijn gek op onze stad en daar heeft u veel aan! We hebben goede relaties met de beste locaties, hotels en restaurants en kunnen snel met hen zakendoen. Zo kunnen we de mooiste plekken boeken en laten zien voor uw congres of event. 

Congressen zijn onze expertise

Het feit dat congressen organiseren onze specialiteit is, heeft voor u veel voordelen. We weten hoe een overtuigend - voor u kosteloos - bidbook gemaakt wordt en kunnen vervolgens het congres sámen met u organiseren. En regelen ook alles wat erbij komt kijken op administratief, financieel en commercieel vlak. Hier draaien we onze handen allang niet meer voor om.

Extra Service

Wij gaan ervoor om financieel minimaal break-even te draaien met uw congres. Met onze aansluiting bij het Garantiefonds kunt u uzelf hier zelfs voor verzekeren. Verder hebben we fijne afspraken met Qbuzz, waardoor uw deelnemers makkelijk door de stad kunnen reizen. En zorgt onze deal met KLM voor korting op de vliegtickets voor uw deelnemers.